Ofte stillede spørgsmål (og svar)

Udover de ofte stillede spørgsmål, har du naturligvis også mulighed for at se vores svar 🙂

Har du spørgsmål som du ikke finder svaret på herunder, eller ønsker du noget uddybet, så tag gerne kontakt til os.

 

Om pizzastålet.dk

Hvornår startede I med salg af pizzastål?
Fra denne side, pizzastaalet.dk, startede vi i januar 2021.
Er det også jer der sælger bagestål?
Ja det er det! Vi sælger bagestål fra vores side på bagesten.dk. Vi var de første i Danmark til at producere og sælge bagestål tilbage i 2012.
Hvorfor sælger I fra 2 sider?
Med denne side, pizzastaalet.dk, er vores fokus 100% på pizzabagning. Her samler vi viden, tips & tricks, videoer og meget mere til dig der elsker pizza og gerne vil blive endnu bedre til at bage den perfekte pizza.
Kan jeg bage andet end pizza på pizzastålet?
Ja! Pizzastålet er suverænt til både pizza og brød – særligt de lidt fugtige af slagsen (med højere vandprocent end sædvanlige fødselsdagsboller).

 

Produkterne

Jeg har et spørgsmål som jeg ikke kan finde svar på her. Hvad gør jeg?
Du kontakter os og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Passer pizzastålet til min ovn?
Pizzastålet måler 40 cm. i bredden og 35 cm. i dybden. Det passer til langt de fleste standard ovne. Du kan læse mere om størrelsen her på siden.
Skal jeg gøre noget inden pizzastålet tages i brug?
Ja, det er meget vigtigt at det ubehandlede stål bliver behandlet korrekt med olie inden brug. Læs mere lige her.
Kan pizzastålet ruste?
Pizzastålet kan ruste da det er lavet af ubehandlet stål. Det kan undgås ved at behandle stålet korrekt med opfølgende oliebehandlinger. Det kan du læse mere om her.
Er det ikke dyrt at varme pizzastålet op?
Pizzastålet (og din ovn) skal være ordentlig gennemvarm for at få det helt rigtige resultat. Vi anbefaler derfor at pizzastålet får minimum 45 minutter i den varme ovn inden du bager. Vi har haft en strøm måler på ovnen og lavet en test – uden pizzastål koster det 1,13 kr. at varme ovnen op til 300 grader. Samme temperatur, inklusiv 45 minutter ekstra tid til at varme stålet op, koster 3,39 kr.
Pizzaspade af aluminium - fungerer det med kontakt til fødevarer?
Aluminium som ikke er overflade behandlet må gerne bruges i forbindelse med fødevarer. Der er blot 2 ting at huske på: 1) Undgå tilberedning og opbevaring af syreholdige fødevarer, som fx frugtjuice eller frugtgrød, i aluminium. Syreholdige fødevarer kan angribe aluminium uden belægning. 2) Undgå tilberedning eller opbevaring af salte fødevarer. Salte fødevarer kan øge forurening af aluminium uden belægning. Begge punkter burde ikke være et problem i forhold til pizzabagning, dog bør fx en surdejspizza nok ikke lægge i lang tid direkte på kombispaden (hvorfor skulle man også gøre det?), men på et stykke bagepapir ovenpå pizzaspaden. Det er desuden meget nemmere at få pizzaen fra pizzaspaden og over på pizzastålet hvis det ligger på et stykke bagepapir.
Mit pizzastål skifter farve!?
Det ubehandlede pizzastål er blankt og stålfarvet inden ibrugtagning. Når pizzastålet får sin oliebehandling og høj varme i ovnen skifter det farve. Med tiden bliver stålet mørkere og bliver mere modstandsdygtig overfor smuds og risikoen for rustdannelse bliver ligeledes mindre.

 

Levering og returnering

Hvem leverer pakken?
Det gør GLS 🙂
Hvornår sender I min pakke?
Varer bestilt inden klokken 11.30 bliver som regel afsendt samme dag. Skulle vi ikke nå det, så sendes pakken den førstkommende hverdag herefter.
Kan jeg hente min pakke hos jer?
Du kan ikke afhente dine varer hos os. De er på et lager hos vores lagerpartner.
Hvad koster fragten?
Det afhænger af hvordan du ønsker din pakke leveret. Læs mere her.
Jeg har fortrudt mit køb, hvad gør jeg?
Har du ikke taget din vare i brug, så har du 30 dages returret. Vi betaler endda fragten for dig. Kontakt os og oplys os om at du vil benytte din returret, så sender vi dig en returlabel og du sender pakken retur. Når vi har modtaget pakken og tjekket at indholdet er fint, så refunderer vi dig det fulde beløb.

 

Andre spørgsmål

Returret hvis jeg giver en gave?
Modtageren af gaven får 30 dages fri returret. Datoen gælder fra den dag de åbner pakken. I kommentar feltet bedes du skrive at købet er en gave samt dato for hvornår gaven gives.
Hvad hvis jeg har et andet spørgsmål?
Så er du velkommen til at kontakte os. Så vender vi hurtigst mulig tilbage med et svar til dig.

 

Betaling

Hvornår trækkes pengene for købet?
Som lovgivningen foreskriver, så trækker vi naturligvis først pengene den dag vi sender pakken af sted til dig.
Hvad med gebyr for betalingen?
Vi betaler gebyret 🙂
Er det sikkert at betale på jeres webshop?
Ja. Vi benytter QuickPay som er det sikre valg til betalingsløsninger for internetforretninger. Læs mere om QuickPay.