Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Langeskov IT
Dagligt navn: Pizzastaalet.dk
Organisationsform: ApS
CVR. nr.: 36089644
Adresse: Grønvej 2, 5550 Langeskov
E-mailadresse: mail@pizzastaalet.dk
Telefonnummer: 21 15 30 62
Pizzastaalet.dk etableringsår: 2020

Cookie og persondatapolitik
Læse vores cookiepolitik og persondatapolitik.

Betaling
Pizzastaalet.dk modtager VISA, Mastercard og Maestro. Herudover kan du betale med MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer. Pizzastaalet.dk afholder alle kort-gebyrer. Alle oplysninger vedrørende betaling er sikret via en krypteret SSL forbindelse, som håndteres af vores betalingspartner QuickPay.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Pizzastaalet.dk sender varer med GLS.

Vi leverer med GLS

Prisen for levering til arbejdsplads eller pakkeshop er 49,00 kr. Ved levering til privat adresse er prisen 79,00 kr.

Ved bestillinger foretaget inden kl. 11.30 på hverdage tilstræber vi, at afsende dine varer samme dag og ellers senest dagen efter. Du kan altså forvente 1-2 dages leveringstid.

Læs mere om levering af pakke.

Særlige vilkår
Ingen særlige vilkår.

Ansvarsfraskrivelse
Pizzastålet er overflade slebet men der kan dog forekomme ganske få og mindre ridser og mærker i produktet. Ligeledes kan der forekomme mindre ridser på bagsiden af kombispaden. Dette påvirker ikke brugen af produkterne. Pizzastålet er udelukkende beregnet til brug i privat forbrugers ovn med max temperatur på 300 grader celsius, på grill samt gas-grill. Al anden brug samt konsekvenser heraf står for den private forbrugers eget ansvar. Pizzastålet bliver MEGET varm og må KUN håndteres med materialer der kan tåle de høje temperaturer. Det varme pizzastål må ikke komme i kontakt med brandbare overflader eller materialer, der ikke tåler de meget høje temperaturer. Vent med at håndtere det varme pizzastål til det er kølet af.

Når du modtager dit pizzastål, vil det fremstå sølvfarvet og blank. Inden brug er det vigtigt at pizzastålet klargøres og efterfølgende vedligeholdes korrekt. Læs vores vejledninger Før brug samt Vedligeholdelse for flere detaljer.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til mail@pizzastaalet.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi dækker udgiften hertil og fremsender dig en returlabel på e-mail. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Becher Madsen Service
Industrivej 3
3550 Slangerup
ATT: Langeskov IT / Pizzastaalet.dk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular nederst på denne side.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret). Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på Pizzastaalet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Pizzastålet er omfattet af en udvidet garanti på 10 år mod brud. Reklamationsretten og den udvidede garanti dækker ikke fejl, slitage eller skader som er, direkte eller indirekte, forårsaget af forkert anvendelse, forkert vedligeholdelse eller vold.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Becher Madsen Service
Industrivej 3
3550 Slangerup
ATT: Langeskov IT / Pizzastaalet.dk

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Langeskov IT og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på pizzastaalet.dk er Langeskov IT.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@pizzastaalet.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: mail@pizzastaalet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Pizzastaalet.dk
Grønvej 2, 5550 Langeskov
mail@pizzastaalet.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18-02-2021